Kharazmi Investment Group

ثروت آفرینی پایدار برای نسل ها

:: برنامه های صیدی برای بانک صادرات و بازگشت به بورس - 1396/11/16

دکتر حجت اله صیدی، مدیرعامل جدید بانک صادرات در مجمع سالانه بانک صادرات با اعلام برنامه های کوتاه،میان و بلند مدت این بانک، از بازگشایی نماد «وبصادر» در آینده نزدیک و رسیدن به سودآوری در سال ۹۸ خبر داد.

 

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، بالاخره پس از 19 ماه انتظار، توقف نماد رکورددارترین بانک غایب بورسی، مجمع سالانه وبصادر روز یکشنبه هفته جاری با حدود 85 درصد سهامداران و همراه با برخی حواشی و اعتراض سهامداران برگزار شد اما از ورود خبرنگاران به سالن ممانعت به عمل آمد.

 

در این میان، برخی از حاضرین در این مجمع با ارسال عکس ، متن و فایل صوتی ، اطلاعاتی به بورس پرس دادند که کمال تشکر می شود.

 

بخش مهم این اطلاعات مربوط به برنامه های حجت اله صیدی است که از سه روز پیش سکاندار این بانک بزرگ 5.7 هزار میلیارد تومانی و پرچالش شده است.

 

وی از طریق تلگرام بورس پرس، در جریان ممانعت از حضور خبرنگاران در مجمع قرار گرفت و با ارسال پیامی به این پایگاه خبری، ضمن عذرخواهی از چنین رویدادی اعلام کرد این موانع را نپسندیده و تلاش خواهد کرد تا عرصه خبر رسانی وسیع‌تر از وضعیت جاری باشد.

 

اقدامات کوتاه مدت برای بازگشایی نماد وبصادر

 

صیدی با بیان اقدامات اولیه کوتاه مدت جهت بازگشایی نماد،گفت: در ابتدا این قطار(بانک) باید بر روی ریل قرار گرفته و روند زیاندهی آن متوقف شود تا نماد باز شود. صورت های مالی 6،3 و 9 ماهه باید حسابرسی شده و تلفیقی روی کدال قرار گیرد.همچنین صورت های مالی 3و 6 ماهه حسابرسی نشده و گزارش تفسیری مدیریت را احتمالا طی 2 الی 3 هفته آینده نهایی کرده و روی کدال می گذاریم.

 

وی درخصوص زمانبر بودن تهیه این صورت های مالی توضیح داد: باید از اعداد و ارقامی که می تواند پایه خوبی برای از جا کندن این بانک باشد،مطمئن شد تا پس از رسیدگی در اسرع وقت روی سامانه کدال قرار گیرد و همه سهامداران از وضعیت 9 ماهه بانک و چشم انداز ان مطلع شوند.

 

این مقام مسئول درخصوص برنامه های میان مدتی که باید صورت پذیرد،ادامه داد: باید بتوانیم از زیان دهی خارج و وارد سودآوری شویم تا با سود از زیان انباشته بکاهیم.این موضوع فتیله چراغ نیست که آن را پیچاند و بالا و پایین برد،اتفاقاتی باید بیفتد تا سود افزایش پیدا کند. سود یک رقم قائم به ذات نیست و نتیجه عملکرد است.در این راستا 5 اقدام باید صورت گیرد که فعلا در حد کلیات و حرف است تا برنامه عملیاتی ممکن شود.

 

صیدی با اشاره به اینکه شناختن مشکلات و پیداکردن مسیر 50 درصد راه حل است، گفت: با عدم شناسایی هزینه مطالبات مشکوک الوصول و هزینه مالی در سه ماهه پایانی سال جاری و مدت 3 و 6 ماهه سال 97، صورت سود و زیان همینی که وجود دارد می شود،پس یکی از این اقدامات،اصلاح ساختار مالی بانک است تا ساختار ترازنامه موجود با بهبود به سود منجر می شود.

 

وی درخصوص اقدام دوم و سوم گفت: سهم بازار بانک باید حتما افزایش پیدا کند تا در نتیجه سودآوری و حجم عملیاتی افزایش پیدا کند.سومین اقدام به مطالبات معوق برمی گردد که باید با کمک همکاران تایید شود تا به جای ساختن هزینه مطالبات مشکوک الوصول،درآمد تسهیلات بسازد و ترازنامه را اصلاح کند.

 

مدیرعامل بانک صادرات با اشاره به چهارمین اقدام که عدم پوشش مابه تفاوت بین درآمد و هزینه های بانک است،گفت: بهای بالای تمام شده پول باید اصلاح شود.اقدام پنجم هم به بحث محدودیت های بین المللی از جمله سوئیفت و مسائل اروپا و منطقه برمی گردد. با توجه به وجود 8 شعبه بانک در امارات که جزو مهمترین بانک های این کشور هستند، باید حتما بانک های موجود فعالتر شوند.

 

صیدی اظهار امیدواری کرد این 5 اقدام میان مدت اصلاح خواهد شد تا بتوانیم سال 98 را سال سودآور بانک ببینیم.در سال 97 نباید انتظار سودآوری داشت بلکه باید کاهش زیان وجود دارد.

 

برنامه های آینده

 

وی در خصوص برنامه های آتی نیز گفت: در بلند مدت برنامه تبدیل "وبصادر" به بانک 50 میلیارد دلاری وجود دارد، این عدد به دلار گفته می شود تا اثر افزایش قیمت دلار را بعدا حساب نکنید.

 

صیدی از سهامداران درخواست کرد در مورد فروش سهم به برنامه توجه شده و بعد تصمیم گیری شود البته وظیفه ما حمایت از سهامداران جزء و ضرر آنها است ،سهامداران عمده نیز به علت اینکه ارزش این سهم را می دانند ،این سهم را نگه داشته اند. در زمانی که نماد بازگشایی شود،قطعا سهام حمایت خواهد شد.برای تحقق برنامه ها نیز از ظرفیت های بانک استفاده خواهیم کرد تا برنامه این بانک ترسیم شود. در زمان بازگشایی نماد با تامل و مقایسه و بدون دخالت احساس نسبت به فروش سهام اقدام کنید تا ارزش سهام چند برابر شده و بتوان به اهداف دست یافت.



تعداد بازدید : 1879
:: ثبت نظر ، پیشنهاد و انتقاد ...
:: فرم ارتباط ...
:: ثبت پرسش ...
:: فرم تماس با ما ...