Kharazmi Investment Group

ثروت آفرینی پایدار برای نسل ها

:: برگزاری مراسم ویژه برای چهارمین سالروز عرضه سهام «وخارزم»، در بورس تهران؛ زنگ بورس توسط مدیرعامل خوارزمی به صدا درآمد - 1395/08/02

بازگشایی معاملات امروز، یکشنبه 2 آبان سال 95 بورس تهران، در قالب مراسمی نمادین و با حضور مدیرعامل و اعضای هیات مدیره، معاون و جمعی از مدیران شرکت سرمایه گذاری خوارزمی و قالیباف اصل، مدیرعامل شرکت بورس اوراق بهادار تهران و نواختن زنگ آغاز معاملات توسط دکترحجت اله صیدی، مدیرعامل این شرکت برگزار شد.

این مراسم نمادین در چهارمین سالروز عرضه سهام سرمایه گذاری خوارزمی در بورس اوراق بهادار تهران برگزار شد. این مراسم نمادین که در بورس های مطرح دنیا نیز مرسوم است، در روزها و مناسبت های خاص به ناشران و اعضای بورس اجازه می دهد تا در بازگشایی بازار مشارکت داشته باشند.

در این مراسم همچنین لوح یادبودی از سوی قالیباف اصل به مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری خوارزمی تقدیم شد. در این لوح یاد بود، مدیرعامل شرکت بورس اوراق بهادار تهران خطاب به دکتر صیدی نوشته است:«بازگشایی نمادین، بازار توسط مدیران شرکت ها پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران، فرصتی مغتنم برای تشکر و تجلیل از تلاشگران اقتصاد این مرز و بوم بوده و همچنین یادآوری ارتباط و تعامل سازنده میان بازار سرمایه و پول است که در سایه تلاش های فعالان هر دوبخش موجب اعتلای اقتصاد کشور و رفاه مردم خواهد شد. ضمن تبریک مجدد به جنابعالی، اعضای هیات مدیره و کارکنان آن مجموعه، امیدوار است با پایبندی به اصول اخلاق حرفه ای، افشای اطلاعات راهبری شرکتی و روابط سرمایه گذاران، حمایت همه جانبه از حقوق سهامداران و حفظ سلامت بازار، شاهد شکوفایی بیشتر آن شرکت در عرصه بازار سرمایه و اقتصاد ملی باشیم.»

دکترصیدی اما در یک نشست خبری که پس از مراسم نمادین بازگشایی معاملات برگزار شد، مهمترین برنامه ها و موفقیت های شرکت سرمایه گذاری خوارزمی را تشریح کرد.

وی گفت: خوارزمی تلاش کرده است در حوزه گزارشگری مالی عملکرد مطلوبی داشته باشد. چرا که معتقدیم هر چه شفافیت در بازار بیشتر باشد، کارآیی بازار بیشتر بوده و معاملات منصفانه تر انجام می پذیرد.

وی همچنین با بیان این که ممکن است شرایط عدم اطمینان در اقتصاد برخی از کشورها بیشتر باشد، گفت: این شرایط موجب می شود که برخی شرکت های بورسی در گزارش دهی احتیاط کنند، اما خط مشی خوارزمی این است که تازمان نهایی نشدن قرارداد و تا زمان تحقق نیافتن یک رویداد، آن را رسانه ای نکند و به بازار بورس منتقل نکند.

دکتر صیدی با اشاره به تدوین برنامه راهبردی 7 ساله گروه سرمایه گذاری خوارزمی در پائیز سال 92،گفت: در این برنامه راهبردی، اهداف عملیاتی مشخصی تعیین شده اند که حرکت خوارزمی بر اساس آن اهداف صورت گرفته و می گیرد.

وی درباره ترکیب پرتفوی گروه سرمایه گذاری خوارزمی نیز اظهار کرد: ترکیب پرتفوی هدفگذاری شده در برنامه راهبردی 7 ساله خوارزمی متشکل از 7 زمینه فعالیت (بازار سرمایه و سایر فرصت های پربازده،فناوری اطلاعات، معدن و صنایع معدنی، بازرگانی، ساختمان و مسکن، بانکداری، و انرژی) است. طی سال گذشته نیزتمرکز گروه سرمایه گذاری خوارزمی بر فعالیت در همین 7 صنعت بوده است.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری خوارزمی افزود: علی رغم برخی تهدیدها علیه شرکت های بورسی که برخی از آنها سرمایه پذر خوارزمی نیز هستند، با اجرای این برنامه سال به سال هم به میزان دارایی های گروه و هم به میزان سود آن افزوده شده است و سودی بیش از سود سال های پیش تقسیم کرده ایم.

وی در تشریح برخی اقدام های صورت گرفته در این 7 حوزه اظهار کرد: فعالیت های نیروگاه برق شهید منتظر قائم تجاری سازی شده است و توانسته ایم این نیروگاه تقریبا زیان ده را به سود آوری برسانیم. این نیروگاه در سال گذشته 60 میلیارد تومان سود کسب کرد.

وی افزود: امیدواریم صادرات برق محقق شود تا طرح تجاری سازی نیروگاه شهید منتظر قائم تکمیل تر شود و سودآوری پایدار برای نسل ها در این نیروگاه مستحکم تر شود. افزون براین،  این نیروگاه در حال مطالعه طرحی برای یک افزایش ظرفیت 500 مگاواتی است.

دکتر صیدی همچنین گفت: هفته گذشته در مجمع عمومی عادی سالیانه خوارزمی خبر دادم که گواهی اکتشاف معدن طلای شادان با بیش از 15 تن طلا صادر شده است. شرکت معدنی صدر جهان که متعلق ه شرکت خوارزمی و شرکت همیاری غدیر هست، این مساله پیگیری می کند. این معدن دارای 5 معدن اقماری دیگر نیز هست. از زمستان سال آینده تولید انبوه در معدن طلای شادان آغاز خواهد شد و هلدینگ فلزات گرانبها در گروه خوارزمی منسجم تر خواهد شد.

وی با بیان این که در فعالیت های بین المللی موفق شدیم شرکت ها را به سودآوری برسانیم، اظهار کرد: در بخش مالی و بازار سرمایه شرکت آتی نگر سپهر ایرانیان و کارگزاری آینده نگر خوارزمی فعالیت ها و اقدام های خوبی داشته ان که به محض به نتیج رسیدن اعلام عمومی خواهد شد.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذری خوارزمی در پاسخ به سئوالی درباره ضرورت توجه گروه سرمایه گذاری خوارزمی به امور اجتماعی نیز اظهار کرد: ماموریت ما ثروت آفرینی برای نسل ها است. به این معنی که بتوانیم طی سالها سود با کیفیت کسب کنیم و همزمان کارهای سودآور ما در راستای توسعه کشور باشد. کارهایی که سودآور باشد اما ضد توسعه باشد را انجام نخواهیم داد. مثلا وارد واردات کالاهای مصرفی نمی شویم. ما این مساله را به عنوان مسئولیت اجتماعی خود تعریف کرده ایم.

وی اطلاع رسانی درباره فعالیت های گروه خوارزمی نیز اظهار کرد: تا زمانی که قراردادی منعقد نشود یا رویدادی رخ ندهد ما آن را رسانه ای نخواهیم کرد. به طور مثال، تا زمانی که گواهی 15 تن طلای معدن شادان صادر نشد، این خبر را منتشر نکردیم.درباره نیروگاه منتظر قائم نیز تا زمانی که اصلاحات محیط زیستی در آن تحقق پیدا نکرد، انجام این اصلاحات اطلاع رسانی نکردیم. درباره فعالیت های بین المللی نیز چنین است. ما مجوزهای لازم را دریافت و زیر ساخت ها را آماده کرده ایم. اما تا تحقق امور اطلاع رسانی نخواهیم کرد.

وی از موفقیت  شرکت«خوارزمی اینوست منت امارات» در حزوه سرمایه گذاری خبر داد و گفت: با 2 میلیون درهم این شرکت کار خودش را آغاز کرد و در سال 2015 حدود 50 درصد سود آوری داشت.

وی از هدف گیری بازارهای اروپا و آسیای جنوب شرقی نیز خبر داد و اظهار کرد: برآوردها حاکی ازا ین است که پس از برجام 100 میلیارد دلار از دارایی های ضبط شده ایران آزاد خواهد شد و به همین میزان نیز سالانه کشور از محل فروش نفت و گاز درآمد دلاری خواهد داشت. از این رو، امیدواریم شاهد گشایش های بیشتر در حوزه فعالیت های اقتصادی بین الملل باشیم.

دکتر صیدی با بیان این که خوارزمی شرکتی کاملا مردمی است، اظهار کرد:از این رو، راحت تر می توانیم مجوزهای لازم را از بانک های اروپایی بگیریم و البته گرفته ایم. شاید بتوانیم  4 تا 5 درصد از مراودات مالی کشور در سطح بین الملل را از طریق گروه خوارزمی انجام دهیم. تا کنون با سه شرکت خارجی وارد مذاکره شده ایم که به محض نتیجه دادن به طلاع عموم خواهیم رساند.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری خوارزمی همچنین در پاسخ به سئوالی درباره فعالیت در بازار نفت و گاز و تاسیس شرکت زیما اظهار کرد: صنعت نفت و گاز در کنار صنعت خودروسازی و بانکداری مزیت رقابتی بیشتری نسبت به سایر حوزه ها دارد. از سوی دیگر، ایران یکی ازدارندگان بیشترین ذخایر نفت و گاز جهان است. از این رو، تاسیس هلدینگ زیما در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: در تاسیس این هلدینگ توجه به سه نکته 1- نیروی انسانی متخصص و آشنا به مسایل اقتصاد 2- یافتن زمینه مناسب سرمایه گذاری 3- تامین مالی پروژه ها ضرورت داشت. از این رو، تلاش کردیم از نیروهای زبده وزارت نفت استفاده کنیم. تلاش داریم به جای برخی طرح های ملی که دارای بازدهی نهادی نیستند، در طرح های بین المللی سودده وارد شویم.

وی همچنین در پاسخ به سئوالی با اشاره به روش های محاسباتی مختلف برای «ان.ای.وی» شرکت سرمایه گذاری خوارزمی اظهار کرد: به طور متوسط «ان.ای.وی» خوارزمی بیش از دو برابر قیمت سهمی- از 190 تا 290 تومان- است که در بازار معامله می شود.

وی همچنین از آمادگی سه شرکت وابسته به گروه سرمایه گذاری خوارزمی براری ورود به بازار سرمایه خبر داد و گفت: با مساعد شدن و با ثبات تر شدن بازار سرمایه، این سه شرکت وارد بورس خواهند شد.

پیشینه شرکت سرمایه گذاری خوارزمی

شرکت سرمایه گذاری خوارزمی در سال 1376 به‌منظور فعالیت در بازار سرمایه به‌صورت سهام خاص تأسیس شد و در سال 1384 با هدف توسعه فعالیت ها و ورود به عرصه صنعت سرمایه گذاری کشور به سهامی عام تغییر یافت. سهام شرکت در سال 1389 در فرابورس ایران پذیرفته شد. سپس در تاریخ 17 مهرماه 1391 به تابلوی بورس تهران منتقل و سهام آن برای اولین بار در تاریخ 30مهر ماه 1391 عرضه شد.

این شرکت در سهام، سهم الشرکه، واحدهای سرمایه گذاری صندوق ها یا سایر اوراق بهادار دارای حق رای شرکت ها، مؤسسات یا صندوق های سرمایه گذاری با هدف کسب انتفاع فعالیت و سرمایه گذاری می کند.

سرمایه گذاران عمده این شرکت موسسه همیاری غدیر، سرمایه گذاری تأمین آتیه مسکن و گروه مالی بانک مسکن هستند.



تعداد بازدید : 2664
:: ثبت نظر ، پیشنهاد و انتقاد ...
:: فرم ارتباط ...
:: ثبت پرسش ...
:: فرم تماس با ما ...